HACCP
Kurs system haccp, zasady, wdrażanie, utrzymywanie.
Kurs przeznaczony jest dla osób odpowiedzialnych za jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów branży spożywczej.
Uczestnicy zdobywają podstawowe wiadomości o analizie zagrożeń dla jakości zdrowotnej produktu oraz wyznaczaniu krytycznych punktów kontrolnych w procesie produkcji. Zajęcia prowadzone są w formie wykładów i ćwiczeń.
KURS MOŻNA RÓWNIEŻ ODBYĆ ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU LUB POCZTY W FORMIE E-LEARNINGU.
Każdy uczestnik otrzyma: certyfikat + 1 rok darmowych profesjonalnych porad z zakresu szkolenia.
Opis szkolenia:
Ustawodawstwo UE i RP w zakresie produkcji spożywczej, harmonizacja polskiego prawa żywnościowego, nowe podejście do systemów zarządzania i wewnętrznej kontroli jakości, historia i zasady systemu HACCP, terminy, definicje, zagrożenia w przemyśle spożywczym, zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej HACCP, dokumentacja i weryfikacja systemu HACCP.
Koszt całkowity brutto 400 zł (CERTYFIKAT w języku polskim i angielskim lub niemieckim – honorowany w większości krajów)
Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia:
emailem: furtacz.pl@op.pl
sms-em: 570 417 254
fax-em: 32 444 69 51
KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nr telefonu bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)
- formie stacjonarnej zapisując się na szkolenie w terminie i miejscu podanym w HARMONOGRAMIE
- przez internet lub pocztę polską (e-learning)
- indywidualnie po telefonicznym ustaleniu terminu
W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem
570 417 254